Pagina's

zondag 16 april 2017

Eieren zoeken

Gisteravond heerlijk gegeten bij de Obergiesten, het was weer als vanouds. En het was er lekker warm, dus we kwamen helemaal bij. Want het is hier niet echt warm, veel wolken en veel wind. Maar ook af én toe zon, dus dan kun je wel buiten zitten. En de KannieBaal gaat zo eieren zoeken, van de week zagen we 2 hazen over de wei lopen. Die zijn eieren aan het verstoppen, zei mevrouw J. Dus de KannieBaal  gaat dat zo even controleren,  hij weet nog precies waar ze liepen, dat is wel van belang bij het zoeken.
Dat schreef ik vanochtend, nu zit de KannieBaal een beetje te kniezen. Geen ei, geen paashaas, geen brokje chocolala,  helemaal gedesillusioneerd is de KannieBaal.  En vanochtend bij de bakker: de KannieBaal keek zijn ogen uit. Hazen, kippen, vogels, van chocolala, van marsepein, van koek en van fondant, ingepakt in prachtige verpakkingen, met strikken er om heen, een lust voor het oog. Maar hij is er koud van gebleven.
Morgen herkansing, dan gaan we naar de Chabric á Brac, een vide grenier en marché artisanan en rommelmarkt in Chabrillan. En wie weet wat we daar tegenkomen, de KannieBaal doet vannacht geen oog dicht van de spanning. De KannieBaal had er een mooi foldertje van, om aan jullie te laten zien, maar de opruimwoede van mevrouw J. heeft daar een stokje voor gestoken. Weggegooid, zegt ze dan. Heeft ze met die paaseieren natuurlijk ook gedaan.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten