Pagina's

zaterdag 14 juni 2014

Geen verbinding

De KannieBaal is al 2 dagen terug op de vertrouwde stek, maar stukjes schrijven gaat nog niet. De verbinding ligt er steeds uit, waarschijnlijk omdat het weer wat waait. De terugweg uit Italieje verliep voorspoedig, al was het erg heet onderweg. En dan zoek je toch snel weer de koelte van de airco in de auto op, dus tegen 6 uur 's avonds waren we weer terug. Nog lekker even gezwommen, de temperatuur van het zwembad is heerlijk,  dus we waren direct we er opgefrist.
Gisteren boodschappen gedaan en op de camping naar de voetbal gekeken. Een verrassende uitslag, maar volledig verdiend.  Vanavond gaan we er eten met onze buren, zo vermaken wij ons hier prima.
De reis naar Italieje was heel leuk en prachtig en leerzaam, maar bij de volgende steden nemen we toch weer een rondreis: geen gezoek naar parkeerplaatsen en geen gezoek in de steden naar musea en bezienswaardigheden, je hoeft niet zelf te rijden (alhoewel dat op zich prima is gegaan) en geen gezoek naar restaurantjes.  Maar dat is iets voor de toekomst, voorlopig blijven we hier nog wel even.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten