Pagina's

donderdag 7 september 2017

Bessen

Alle jeneverbessen zijn ontdaan van naalden en in een plastieken zak gedaan en nemen we mee naar huis. Wie wat verse bessen wil hebben moet dat dus even aangeven, dan krijgt hij of zij een zakje. En wie nix aangeeft krijgt ook nix. Simpel toch? Vanmorgen een leuke wandeling gemaakt, met de auto langs de Zingende sterren en daar geparkeerd. En toen langs de schelpenberg gelopen, het pad volgend. Een oude ingestorte boerderij,  die hebben we even bekeken, maar het is te veel werk om hem weer op te knappen, dus dat gaan we niet doen. Hij ligt wel op een mooi plekje, met prachtig uitzicht op de Verkoor. Daarna kwamen we bij een vreemd gebouwtje, redelijk nieuw, op een afgesloten terrein, een paar tafels en een bankje waren aanwezig. Er was een soort voorportaal dat open was, maar dan kwam er een deur. Ramen had het pand niet, dus het doel was onduidelijk. Misschien een optrek van jagers?
Daarna weer terug gelopen naar de auto, nog een stuk de weg volgend, maar die hield op een gegeven moment op en werd een steenslag pad wat we maar niet afgereden hebben. Maar waarschijnlijk kom je uiteindelijk in Marsan uit.
Verder hebben we hier weer een behoorlijke mistral en die maakt het behoorlijk koud. En dat is niet aangenaam, waarschijnlijk moeten we zelfs binnen eten. En dat is niet de bedoeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten