Pagina's

maandag 5 april 2010

Aangeschaft

Zo langzamerhand zijn we spullen aan het klaarzetten voor de tocht naar het (hopelijk) warme zuiden. En natuurlijk gaan we klussen en dus moeten er ook spullen aangeschaft worden. En vandaag was de Magga open en gaf ook nog eens 15% korting op alles wat je aanschafte. Kijk, daar houden wij wel van. Dus aangeschaft:
4 pakken Girips plafondplaatvuller
1 emmertje Giripsplast
en nog een paar rollers om het plafond en de muren te rollen, dus we kunnen aan de slag. En dan ligt er nog een berg dooie takken die in de hens moeten, dat gaat ook niet in één dag lukken, kortom....we zijn wel een paar dagen druk. Maar het houd ons bezig en we blijven er slank bij zullen we maar denken. reden te meer om af en toe bij de Aubergistes langs te gaan voor een versterkende maaltijd. En op vrijdag is er live muziek, dus we vermaken ons daar wel.
Ik zal morgen eens een handleiding maken hoe je reacties op de KannieBaal kan zetten. Niet dat we daar nu op zitten te wachten, het leven is al ingewikkeld genoeg en dan moeten we die reacties ook nog eens gaan lezen, maar er schijnt vraag naar te zijn, dus passen we ons maar aan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten