Pagina's

zondag 6 maart 2011

Hoog tijd

Weinig tijd gehad om wat te maken: schuifpuien uitzoeken, schilder op weg helpen, trouwerij, kortom….voldoende smoezen om het werk hier te laten liggen. Maar zo gaat dat niet langer, dus dwingen we onszelf om wat te maken. En er is genoeg om over te schrijven, dat is het probleem niet. Want ik heb het nog niet gehad over hoe de KannieBaal zijn mobiel kwijt raakte. Of hoe de KannieBaal een zeiltochtje op de Caribische zee door de neus geboord werd. Of hoe de KannieBaal ineens naar de finale van de SuperBowl zat te kijken. Allemaal prachtige onderwerpen die we helaas moeten laten liggen. De speurtocht naar een nieuw mobiel kunnen we wel hier gaan plaatsen, dat is wel aardig. De broer van de KannieBaal was zo vriendelijk hem een envelopje te geven. Bij thuiskomst kon de KannieBaal zich niet langer bedwingen en scheurde het envelopje open. Harde pegels waren het, voldoende om een nieuwe mobiel aan te schaffen. Dat was dus wel mooi meegenomen en aardig ter beschikking gesteld door de broer. De KannieBaal is gelijk gaan kijken hoe hij die harde pegels zo snel mogelijk om kon zetten in iets tastbaars. En uiteindelijk kwam hij het volgende apparaat tegen:

                        

                           LG-Optimus-GT540-Android-official-2

ofwel de GL MiniMus TG450. De inhoud van het envelopje was toereikend om tot aanschaf over te gaan en 2 dagen later stond er een enorme trailer van de NTN voor de deur die het apparaat kwam afleveren.

                           treeler                             

Dat was even uitpakken geblazen, dat snappen jullie wel. En sindsdien is de KannieBaal druk bezig met:

het aan en uitzetten van dat ding (heel moeilijk), het onder de knie krijgen van Androdoladiéé (bijna onmogelijk), het overzetten van de contacten (gelukkig had de KannieBaal nog een backup gemaakt voor hij zijn vorige mobiel kwijtraakte) naar de TG450 (zo goed als onmogelijk)of de mobiel laten communiceren met de pc (buitengewoon ingewikkeld). Voorlopig wil de KannieBaal dus niet dat jullie hem op zijn mobiel bellen, want hoe hij het telefoontje moet aannemen is hem nog niet duidelijk. Maar over een maand of drie ligt dat allemaal anders,hopen we.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten