Pagina's

zondag 13 maart 2011

Verjaring

Vandaag vierde de KannieBaal zijn verjaardag. Een beetje laat, maar beter laat dan nooit. En vandaag kreeg hij dus een aantal kado’s. Het kleine meneertje en mevrouwtje hielpen met dragen. Dat was wel nodig ook, want er werd een grote zwarte pietenzak naar binnen gesjouwd. Dus na de koffie en limonade en taart kon de KannieBaal uitpakken. En dat heeft hij gedaan. In de zak zat: een grote doos, die bij nadere bestudering leeg leek. Tot de KannieBaal beter keek en hij, aan de rand vastgeplakt een geheugenkaartje van 8 GB aantrof:

                            sd kaartje

Daar was de KannieBaal heel blij mee want nu kan hij veel muziek en foto’s meenemen op de mobiel. Daarna verder gezocht in de zak en toen vond hij, tot zijn grote vreugde, een tijdschrift, waar hij zelf al naar had gezocht maar niet gevonden omdat het al uitverkocht was:

                          tijdschrift

En tot slot, maar dat zat niet in de zwarte pietenzak maar in een andere plastiekenzak, iets waar hij ook heel blij mee was: een tasje om zijn mobiel in te doen als hij onderweg is.

                     tasje 

Al met al dus een hele goede verjaring voor een KannieBaal en dan mag hij volgende week ook nog met iemand naar een sterretjesrestaurant en daar wordt alles voor hem betaald. Dus je hoort hem niet klagen………

Geen opmerkingen:

Een reactie posten