Pagina's

donderdag 23 september 2010

DVD-recorder

Die hadden we dus, maar die doet ut niet meer. Hij blijft knipperen en het laadje van de dvd gaat niet meer open. Je kunt dus niets meer opnemen en afspelen. Buitengewoon hinderlijk, omdat we vaak series opnemen om in F. te bekijken op een spelertje wat we daar hebben staan. Nu heeft de KannieBaal dat ding eens opengeschroefd en het DVD gedeelte eruit gehaald. Er staan wel serienummers op, althans....getallen, maar er is niet veel informatie te vinden over dit apparaat. Wellicht moeten we hem nog verder ontmantelen om meer informatie te vinden. Dit is de boosdoener.


En dan komt natuurlijk de volgende vraag: gesteld dat wij dit geval niet kunnen repareren, wat gaan wij dan aanschaffen??? We willen wel weer kunnen opnemen en branden naar een DVD. Maar is een home-cinema geval dan niet een betere keus?? Wie er iets zinnigs over kan zeggen mag dat gerust doen. De KannieBaal staat open voor adviezen en wijze raadgevingen. Het moet natuurlijk wel met de nieuwe decoder kunnen werken want digitale tv is toch wel het mooist.

1 opmerking:

  1. De vraag is wat wil je? home-cinema is iets anders dan HDD.
    Home-cinema is meer een theater/bios/stadion belevenis in je huiskamer, ik zelf hoef niet zozeer van alle kanten geluid te horen als ik een film zit te kijken, of erger nog: voetbal kijken en continu het stadion geluid uit alle hoeken van je kamer horen....Als ik dat wil dan ga ik wel naar het stadion zelf!! Volgens mij heb je mooie set Bose boxen en daar komt ook een heel mooi geluid uit. De keuze is dus, HDD met HD erop en/of Home cinema set, maar dan kan je beter het geld besparen op die home cinema en af en toe naar de bios of stadion als je zo graag die sfeer wilt meemaken.....

    BeantwoordenVerwijderen