Pagina's

zondag 19 september 2010

Verjaring

Gisteren werd een oude man in D. 92 jaar. Het werd gevierd in het huis waar hij, met vele anderen, woont. Er kwamen aardig wat mensen op af, dus dat was leuk voor hem en het was dan ook erg gezellig. Met bitterballen en kaastengels, zoals het hoort op een echte verjaardag.. Hij had ook veel kado's gekregen en een klein meneertje die ook aanwezig was, wilde wel helpen met uitpakken. Maar dat hoefde nog niet van de oude man. Het kleine meneertje snapte daar helemaal niets van. Een kado ingepakt laten?? Dat kan natuurlijk niet. Vandaag, zondag dus, even naar een aantal schilderijen gekeken. Wellicht gaan we er één kopen, eerst even de veiling afwachten, misschien dat we daar wat kopen.

2 opmerkingen:

  1. Het zijn kaasstengels. Kaastengels zijn tengels van kaas, en dat is best gek. Kaasstengels zijn stengels van kaas. En die zijn erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tengels zijn vingers. Dus kaastengels zijn vingers van kaas. En die kan je in het Hemeltje in Bloemendaal krijgen bij je biertje. En die zijn errug lekker. Overigens houdt de KannieBaal natuurlijk altijd het recht om het Nederlands (met Hoofdlletter) te verfraaien en te verbeteren. Uiteindelijk is dat het kenmerk van een levendige taal.
    De KannieBaal

    BeantwoordenVerwijderen