Pagina's

woensdag 20 februari 2013

Chefonden foorwerpen

Was het gisteren regenachtig (af en toe stevige buien, die we ontweken hebben) vandaag zag het er beter uit. Eerst maar onze ochtendwandeling gemaakt en daarna nog even door de tuin van het hotel gewandeld. Daar staan een paar amandelbomen en die willen we graag zien bloeien. Dus even gecontroleerd en als het warme weer aan houd dan gaat dat wel lukken. Daar zal de KannieBaal zeker foto's van maken en hier publiceren. Afwachten dus. Gisteren heeft de KannieBaal een mozaieksteentje van de vloer uit de hamamamam van het lapeis van de sultan meegenomen. En tijdens de wandeling van vanochtend vond hij nog een mooi stukje glazuursteen. Ook dat verdween in de zak van de KannieBaal. LVT zullen we maar zeggen. De KannieBaal moet nog een trap in F. bewerken en daar gaat hij beide steentjes voor gebruiken. Met nog een heleboel andere die hij inmiddels verzameld heeft en nog gaat verzamelen.
Foto's van beide glazuurstukjes staan onderaan. De KannieBaal zal onder de inzenders van het juiste antwoord welk steentje uit de hamamamam komt een gratis rondleiding door het lapeis van de sultan verloten. Reiskosten komen wel voor eigen rekening........
Verder was het vanmiddag stralende zon en strakblauwe lucht, dus lekker bij het zwembad gezeten en gelezen. En de Amerikanen ploeteren door de sneeuw zag de KannieBaal in een twiet. Lekker voor ze......!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten