Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Zwembad

Beloofde ik gisteren foto's van het zwembad en aanverwante artkelen dan gaan we nu de belofte inlossen. Tot vandaag was het rustig bij het zwembad, maar nu in grote delen van Europa de vakanties los gebarsten zijn is het gedaan met de rust. Er zij hier 2 zwembaden, 1 voor iedereen en 1 alleen voor volwassenen. Maar de kinderen houden zich daar niet aan, met als gevolg dat het een gekwetter en geschreeuw van jewelste is. Ik heb nu alleen maar foto's van het volwassenenzwembad gemaakt, vanochtend toen het nog rustig was.
Na het ontbijt hebben we eerst ons ochtendwandelingetje gemaakt. Nu de andere kant op en daarna links af, van de weg af. Al snel kwamen we in een dorpje terecht, waarvan we niet wisten dat dat daar lag. Armoedige huisjes afgewisseld door luxe bungalows en grote huizen. De weg ernaar toe is een ramp, vol kuilen en steenslag. En af en toe een winkeltje, vaak niet meer dan 2 vierkante meter groot, waar vanalles verkocht wordt. We gaan direct eens wat geld wisselen om zodoende wat dirhams te verkrijgen. Dan kunnen we ook eens wat kopen. Wat weet ik nog niet maar dat zien we wel.
Gisteravond was er, ter gelegenheid van Sint Valentijn een prachtig versierd buffet, waarvan vooral het dessertgedeelte bijzonder uitbundig was met aarbeien, aardbeientaarten en mooi versierde valentijntaarten. Heel lekker allemaal. En de wijn is ook prima, dus we vermaken ons hier uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten