Pagina's

woensdag 6 februari 2013

Toch verder

Vandaag kregen wij weer een foto uit Amerika (Amerika, Amerika....driemaal in de rondte van je hopsasa, zingen wij altijd met het kleine meneertje en mevrouwtje) en dat was een foto van een zonsondergang. Nu viel het niet mee om die foto van de Instagram te jatten, want die willen dat niet. (Instagram kun je gebruiken om foto's in je tweets op twitter te publiceren). Maar de KannieBaal had weer geen zin om Instagram te installeren. Dus via een omweg een screencapture gemaakt en die in de blogger gezet. Zo komen we er ook wel.....
Enfin, de foto van de zonsondergang van Santa Monica doet in de verre verte wel denken aan een zonsondergang in bijvoorbeeld Woordnijk, maar toch niet helemaal. Want je ziet wel degelijk een voorgrond die sterk doet denken aan.........Santa Monica. Alhoewel de KanniBaal daar nog nooit geweest is, heeft hij toch een stille hoop dit eens te mogen zien.
Omdat mevrouw J. geen zin had om te koken en de KannieBaal ook niet gaan we straks indisch eten bij Jan H.Nu vertrouw ik Jan H. best wel, maar ik hoop wel dat hij dat niet zelf gekookt heeft. Jan H. ziet er meer uit van opeten dan van eten maken, za'k maar zeggen. Maar morgen zal de KannieBaal er alles over vertellen en ook of hij het aan of afraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten