Pagina's

donderdag 7 februari 2013

Twijfels

De KannieBaal weet het even niet. Moet hij nu vertellen over de smakelijke hap of over de amerikaanse reizigers? Welnu laten we het allebei maar doen, dan hebben we ook wat te vertellen. Gisteren zei ik al dat we geen zin hadden om te koken en dat we vernomen hadden dat in Bafé Coeien op de woensdag indisch eten was. Dus geen gehaktdag maar serieus indisch eten. Dat wilden we wel eens proberen. Een wijntje vooraf en we kregen dus een nasi rames, ofwel een nasi met verschillend gerechten. Dat waren eieren telor, rendang, sambal goreng boontjes en kip met prei. En nog een schaaltje met fruit in zoetzure saus, pindarotsen (zonder chocolala) en een soort atjar. Dat was bijzonder smakelijk allemaal, we hebben onderling nog wat uitgeruild, omdat de eieren wat pedis waren en de hoeveelheid was zodanig dat er nog een klein beetje overbleef. En dat voor €30,=, daar kan je zelf niet voor koken.
En uit Amerika kregen we foto's van walvissen. Onze wereldreizigers die daar verblijven hadden een whalespotting-tripje gemaakt en stuurden wat foto's. Ik zal even proberen die foto's hier neer te zetten, alsmede een foto van de SUV waarmee ze rond rijden.
Zo te zien is dat allemaal gelukt dus die staan hieronder.

Update: 1 foto verwijderd, daar stonden toch wat te veel privacy-gevoelige gegevens op en dat wil de KannieBaal niet, zoals jullie weten. Geen namen, geen foto's met herkenbare personen en geen reacties plaatsen......Het leven is al ingewikkeld genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten